EN GOD START ER SMART

Vilje til å definere premissene for oppgaven.
En dedikert og beslutningsdyktig arbeidsgruppe.

Et faglig oppdatert team som skjønner hva som kreves.

NÅ KAN VI BEGYNNE!

TILSAMMANS HOS GAMBIT H+K

Hos Gambit H+K jobber jeg som regel alltid sammen med flere – i større eller mindre grad. Med animatører, webutviklere, pr- og merkevarestrateger, fotografer og journalister på laget lærer jeg noe nytt på hvert eneste prosjekt. Multidisiplinære team ser muligheter og skjønner hva som kreves. Tverrfaglighet generelt er alltid positivt. Ønske om å lære noe nytt og evne til å se saker fra andres ståsted er en forutsetning for å levere det lille ekstra.

 

Tormod Glomnes
Grafisk designer / Glomnes Newbox / Gefühl / Gambit H+K

Tormod har 18 års erfaring som grafisk designer. Han har jobbet med grafisk design til de fleste flater; magasiner, plakater, bok- og plateomslag, årsrapporter, nettsider, mobilapplikasjoner, film og animasjon. Porteføljen er stor og variert, og kundene spenner fra enkeltpersoner til multinasjonale organisasjoner og bedrifter.

Jens Werner Andersen
Kommunikatør / Gefühl / Gambit H+K

Jens Werner Andersen er kvart tysk, en halvdel Gefühl og en helstøpt kreatør. Han strekker seg for å levere det som er annerledes og blir lagt merke til. Når alle har bestemt seg for å tenke utenfor boksen, kan du være sikker på at du finner Jens inni. Jens er en trygg grafisk designer som er sterk på idéer og konsept. Han mestrer en rekke kreative disipliner og er blant annet utdannet animatør og kommunikatør.

Erik Louis Tvedt
Motion designer / Gefühl / Gambit H+K

Erik har bakgrunn fra Londons filmmiljø hvor han bl.a. jobbet med visuelle effekter på storfilmene Inception, Harry Potter og Batman – The Dark Night. Før det, forlot han Bournemouth University med en mastergrad i digitale effekter – med utmerkelse. Da hadde han allerede tatt prisen for beste studentfilm og en bachelorgrad i Milano. I Norge har han jobbet med 2- og 3D-animasjon hos Babusjka og Kandidat.

Jean Bosio
Grafisk designer og merkevareutvikler / Rabagast

Jean hjelper bedrifter "å finne seg sjæl". Gjør man det, kan man gi dem den rette visuelle identiteten. Jean legger sjela si i å finne de riktige arbeidmodellene og -prosessene. Han tror at bedriften selv sitter på svaret – hans oppgave er å forløse det hele. 

Glomnes Newbox

Grafisk design.

Gefühl

Film og animasjon.

Rabagast

Brandingprosesser.